Najnovšie recenzie zo sekcie Karabíny
Na ľahkú zliatinovú karabínu celkom dobá nosnosť 26kN.Ľahko otváratelný zámok.Používam ju ako pomocnú karabínu pri istení na stromoch.Rozmer 10x6x1cm.Odporúčam.
Ľahká zliatinová karabína s drôteným zatváraním.Veľmi ľahko sa do nej dá dostať lano jednak preto že je ten drôt prehnutý a aj preto že nieje potreba nejakej vačšej sily na otvorenie.Veľkosť karabín sa moc v obchodoch nepíše.Táto má na výšku 10cm,na šírku 6cm a hrúbku 10mm.Nosnosť 26 kN je plus.
- Jednoduché uchytenie na sedak
- Horná časť pre “odloženie” skrutky
- Ľahká
- V jednom prípade sa uvoľnila pružina
Caritool pouzivam v zime stále. Táto verzia sa vyborne uchytáva n sedak. dobte sa s ňou pracuje, skrutky sa ľahko vycvakavaju. Na hornú časť sa dá “odložiť” skutka ktorá je navrchu a tým sa dostať k inej skutky pod ňou.
Raz sa mi stalo za sa uvoľnila pružina a odletela - pri zacvakavani cepinu (možno som ju nejak bočne zaťažil ) Každopádne treba pamätať na to že to nie je nezničiteľné.
- Kvalitne a esteticke prevedenie
Jednoduchá ovládateľnosť a lachke
- Ľahká
- Výborná na vklínence alebo friendy
- Určite bude dobrá aj na hákovačky
V pohode. Oproti iným značkám sa tento typ karabiny aj fajn cena. Dobrá materiálov a karabína ale určite vhodná aj na hákovačky vďaka svojmu ovalnemu tvaru. Ten pomáha tomu aby sa materiál nezasekaval v zúženej časti, a tým pádom sa s ním ľahšie manipuluje a vojde ho tam viac. Určite odporüčam pre tradových lezcov a do hôr.
- Spolahlivá karabina
- Spolahlivá karabina
Overená už predtým
- Pre tých, ktorí používajú aerial hoop, potrebná vec, najlacnejší na Slovensku a je malý, nie ako tie "granáty" z Číny :-)
- Supertiché a kvalitné ložisko
- nosnosť
Som spokojný.
- plní svoj účel
- schopnosť rýchleho používania
- perfektne padne do ruky ľudom čo majú väčšie ruky
- ľahká
- nedá sa s ňou dobre liezť v zime, do mechanizmu sa dostane sneh a je ho potrebne vyklepávať
funguje presne ako som očakával, perfektne sa s ňou liezlo, užasne sadne do ruky a človek sa ani nemusí nijako sústreďovať na to a snažiť sa aby ju otvoril je možne ju otvárať už zo zvyku čo sa mi veľmi páči
Certifikacia
Súper
- červená farba dobrá pripomienka na zaistenie
- Overené v praxi.
- Nepoškodzuje lano, pohodlne sa zacvakáva, neprekrúca sa
- rychlo sa da zapnut-zacvaknut
Som spokojný.
Zobrazujem 101 - 120 zo 288 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...15 Ďalšie »